Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vietnamese noedel salade met pindasaus

Vietnamese noedel salade met pindasaus

Ingrediënten

  • 250 gram kipfilets
  • 1 stuk komkommer
  • 3 stengels bosuien
  • 200 gram taugé
  • 2 stuks winterpenen
  • 2 stuks limoenen
  • 10 gram koriander
  • 200 gram mihoen
  • 1 eetlepel pindakaas
Vietnamese noedel salade met pindasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + spirelli of dunschiller
  2. 1. Snijd de kipfilet in smalle reepjes, verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de reepjes in 8 minuten goudbruin en gaar.
  3. 2. Was de komkommer en snijd met een spirelli of dunschiller in slierten. Herhaal deze stap met de winterpeen.
  4. 3. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in schuine ringen en hak de koriander fijn.
  5. 4. Meng de pindakaas met 4 eetlepels water.
  6. 5. Meng de mihoen, de komkommer, de winterpeen, de taugé, de bosui en de koriander door elkaar. Pers het sap van 1 limoen en meng door de salade.
  7. 6. Verdeel de salade samen met de kipfilet over de borden en serveer met de pindasaus.
  8. Tip: Voeg een paar takjes munt toe voor een echte Vietnamese smaak.

    Voedingswaarde

  • Kcal 384
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 51 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 6 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 6