Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vis taco's met limoen-yoghurtsaus

Vis taco's met limoen-yoghurtsaus

Ingrediënten

  • 1 stuk rode ui
  • 500 gram cherrytomaten
  • 2 stuks avocado's
  • 1 stuk limoen
  • 500 gram kibbeling
  • 8 stuks tortillawraps
  • 300 gram boerenkool
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 4 eetlepels yoghurt
Vis taco's met limoen-yoghurtsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snipper de rode ui. Snijd de cocktail cherrytomaten in kleine partjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd in blokjes. Rasp de schil van de limoen en pers het sap uit.
  2. 2. Bereid de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een grillpan, grill de mini wraps tot er goudbruine strepen ontstaan. Laat vervolgens dubbelgevouwen afkoelen zodat er tacoschelpen ontstaan.
  4. 4. Verhit een scheutje olie in een diepe pan en roerbak de boerenkool 5 minuten samen met het paprikapoeder.
  5. 5. Meng de yoghurt met de limoenrasp. Meng de avocado met de rode ui, de tomaat en het limoensap tot een frisse salsa.
  6. 6. Vul de taco's met de boerenkool, de kibbeling, de salsa en tot slot de limoen-yoghurtsaus.
  7. Tip: Lekker met koriander!

    Voedingswaarde

  • Kcal 728
  • Eiwit 45 g
  • Koolhydraten 61 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 33 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 9