Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburger met wortel-venkel salade

Visburger met wortel-venkel salade

Ingrediënten

  • 1 stuk venkel
  • 1 blikje maïskorrels
  • 400 gram wortels
  • 1 krop kropsla
  • 4 stuks bruine bollen
  • 1 eetlepel bak- en braadproduct
  • 4 stuks visburger
  • 2 eetlepels mayonaise
Visburger met wortel-venkel salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het hart uit de venkel en snijd in dunne plakken. Laat de maïskorrels uitlekken. Giet de worteltjes af, laat uitlekken en snijd in plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla en was in koud water.
  2. 2. Bereid de waldkornbollen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Meng de venkel met de maïskorrels en de wortel tot een salade.
  4. 4. Verhit een scheutje bak & braad in een koekenpan en bak de visburgers in 8 minuten rondom goudbruin en gaar.
  5. 5. Snijd de waldkornbollen open en bestrijk de binnenkant met mayonaise. Leg wat blaadjes kropsla bovenop de mayonaise en leg de visburger erop. Verdeel de rest van de bladen kropsla over de borden en schep de venkel-wortelsalade er bovenop.

    Voedingswaarde

  • Kcal 718
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 78 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 31 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 12