
Visburgers met snelle Boursinsaus en venkelsalade
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
29.65 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Plus afbakbroodjes
2 eetlepel Peterselie
100 gram Boursin
100 gram Volle yoghurt
1 stuk Citroen
4 eetlepel Olijfolie
4 stuks Kabeljauwburgers
1 stuk Venkel
1 stuk Courgette
75 gram Rucola
1 stuk Komkommer
1 stuk Kropsla
Bereidingswijze
1. Bak de Italiaanse bollen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie fijn. Meng de Boursin met de yoghurt, peterselie, een theelepel citroensap, zout en peper naar smaak. Zet apart.
2. Verwarm een grote koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak hierin de kabeljauwburgers goudbruin. Snijd ondertussen de venkel in dunne ringen en schaaf met een kaasschaaf dunne slierten van de courgette. Meng de rucola met de venkel, courgette en de resterende olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
3. Schaaf met een kaasschaaf dunne linten van de komkommer. Halveer de Italiaanse bollen en haal de kropsla los. Beleg de onderkantjes van de Italiaanse bollen met de sla. Verdeel hier de kabeljauwburgers, de Boursinsaus en komkommerslierten over. Top met de kapjes van de bollen. Serveer de visburgers met de venkelsalade.
Meer recepten in de categorie