Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburgers met tomatensalsa en een groene salade

Visburgers met tomatensalsa en een groene salade

Ingrediënten

  • 4 stuks meergranenbollen
  • 4 stuks visburger
  • 4 eetlepels yoghurt-mayonaise
  • 4 stuks trostomaten
  • 1 stuk rode ui
  • 20 gram basilicum
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 400 gram sperziebonen
  • 300 gram verse spinazie
Visburgers met tomatensalsa en een groene salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met water aan de kook. Kook de sperziebonen 3 tot 5 minuten en spoel ze daarna af met koud water.
  2. 2. Snipper de rode ui, snijd de trostomaten in kleine blokjes en hak de basilicum fijn.
  3. 3. Meng de ui, de tomaat en de basilicum samen met de olijfolie en de balsamico azijn tot een frisse salsa.
  4. 4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de visburgers aan beide kanten goudbruin.
  5. 5. Meng de spinazie met de sperziebonen en de helft van de tomatensalsa tot een salade.
  6. 6. Snijd de meergranenbollen doormidden. Beleg de bollen met een eetlepel mayonaise, volg met een visburger, een eetlepel tomatensalsa en sluit af met het kapje van de meergranenbol.
  7. 7. Serveer de visburger met de groene salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 616
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 74 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 14