

Vissalade met aardappelpartjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
9.70 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 Zak Aardappelpartjes
2 eetlepel Olijfolie mild
2 theelepel Witte wijnazijn
2 theelepel Honing
2 theelepel Mosterd
1 stuk Komkommer
5 gram Dille
150 gram Veldsla
1 eetlepel Roomboter
4 stuks Kabeljauwfilet
Bereidingswijze
1. Bereid de aardappelpartjes zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Meng in een kom de olijfolie, witte wijnazijn, honing en mosterd. Snijd de komkommer in plakjes, snijd de dille grof en voeg dit samen met de veldsla aan de dressing toe. Meng goed door.
3. Verhit de boter in een koekenpan. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en bak aan beide kanten aan tot deze gaar is.
4. Serveer de salade met de aardappelpartjes en de kabeljauw.
Meer recepten in de categorie