

Vissalade met zalm en ei
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
9.95 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Eieren
85 gram Veldsla
200 gram Gerookte Atlantische zalmfilet
1 stuk Bosuien
2 eetlepel Mayonaise
1 stuk Citroenen
1 stuk Avocado
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Kook de eieren 8 minuten zodat deze hardgekookt zijn. Spoel goed af met koud water.
2. Meng in een slakom de mayonaise met 1 el citroensap. Voeg de veldsla toe en hussel door elkaar.
3. Snijd de zalm in repen, de ei in kwarten, de avocado in plakjes en de bosui in ringen.
4. Verdeel de sla over een groot bord (of in 4 porties) en verdeel hier de zalm, eieren, avocado en bosui over. Serveer met stokbrood.
Meer recepten in de categorie