Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visschnitzels met frisse rauwkostsalade

Visschnitzels met frisse rauwkostsalade

Ingrediënten

  • 4 stuks koolvisfilet
  • 1 stuk appel
  • 4 stengels bleekselderij
  • 1 stuk komkommer
  • 500 gram spitskool
  • 120 gram kwark
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 stuk winterpeen
  • 1 theelepel Dijon mosterd
Visschnitzels met frisse rauwkostsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en snijd de appel in kleine blokjes, de bleekselderij in gelijke stukjes en de komkommer over de lengte. Verwijder vervolgens met een lepel de zaadlijsten uit de komkommer. Rasp de winterpeen, de spitskool en de komkommer en meng alles in een kom.
  2. Maak een sausje van de kwark, de witte wijnazijn en de mosterd en breng op smaak met zout en peper. Voeg de saus aan de rauwkost toe, dek af en bewaar tot gebruik op een koele plaats.
  3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de visschnitzels in 6 minuten rondom goudbruin en krokant.
  4. Verdeel de rauwkost en de visschnitzels over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 213
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 16 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 6