Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visschotel met pangasiusfilet

Visschotel met pangasiusfilet

Ingrediënten

  • 176 gram aardappelpuree
  • 400 gram pangasiusfilets
  • 5 stuks tomaten
  • 150 gram wortels
  • 1 bosje platte peterselie
  • 200 ml kookroom
  • 150 gram boerenkool
  • 50 gram geraspte kaas
Visschotel met pangasiusfilet product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bereid de aardappelpuree volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de pangasiusfilet en de tomaten in blokjes. Schil de wortels en snijd in kleine blokjes. Hak de peterselie grof. Meng alles samen met de room en boerenkool.
  3. Verdeel de visvulling met groenten over een ingevette ovenschaal. Strooi de kaas erover en verdeel de aardappelpuree over de kaas.
  4. Bak 20 minuten in de oven totdat de aardappelpuree goudbruin is.
  5. Verdeel de visschotel over 4 borden en serveer.
  6. TIP: Lekker met een groene frisse salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 300
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 15 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 12 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 3