
Visschotel met pangasiusfilet
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
176 gram aardappelpuree
400 gram pangasiusfilets
5 stuks tomaten
150 gram wortels
1 bosje platte peterselie
200 ml kookroom
150 gram boerenkool
50 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bereid de aardappelpuree volgens aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de pangasiusfilet en de tomaten in blokjes. Schil de wortels en snijd in kleine blokjes. Hak de peterselie grof. Meng alles samen met de room en boerenkool.
3. Verdeel de visvulling met groenten over een ingevette ovenschaal. Strooi de kaas erover en verdeel de aardappelpuree over de kaas.
4. Bak 20 minuten in de oven totdat de aardappelpuree goudbruin is.
5. Verdeel de visschotel over 4 borden en serveer.
TIP: Lekker met een groene frisse salade.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1260 Kj
Calorieën
300 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
15 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
23 gram