

Vissticks en aardappel traybake met remouladesaus
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
8.87 voor 4 pers.
Ingrediënten
600 gram Aardappels
4 eetlepel Olijfolie
1 pak Vissticks
4 eetlepel Mayonaise
1 theelepel Mosterd
1 eetlepel Griekse yoghurt
15 gram Sjalotten
5 gram Kappertjes
30 stuks Augurken
1 eetlepel Peterselie
150 gram Veldsla
1 stuk Komkommer
3 stuks Tomaten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Maak de aardappels schoon en snij in partjes, meng met 3 el olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 minuten af. Voeg de vissticks toe en bak nog eens 15 minuten af.
3. Snipper de sjalot en snij de augurk in blokjes. Maak de remouladesaus door de mayonaise met de mosterd, Griekse yoghurt, sjalot, kappertjes, augurk en peterselie te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
4. Maak intussen ook de salade door de komkommer en tomaat in blokjes te snijden en te mengen met de veldsla en de overige el olijfolie. Breng op smaak met een snufje zout.
5. Dien de vissticks en de aardappels op met de remouladesaus en de salade.
Meer recepten in de categorie