

Visstoofpotje
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.09 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Kruimige
2 stuks Uien
3 tenen Neutraal knoflook
3 stuks Tomaten
4 eetlepel Olijfolie
100 ml Passata
1 Snufje Chilipoeder
1 stuk Bouillon
400 gram Kabeljauw
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snijd de uien in halve ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de kabeljauw in stukken.
2. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de ui tot deze glazig is. Voeg dan de knoflook en chilipoeder toe en bak kort mee. Voeg de tomaten, aardappels, passata, en het bouillonblokje toe. Meng door, breng op smaak met peper en zout en laat 10 minuten met deksel op de pan pruttelen.
3. Breng intussen de kabeljauw op smaak met peper en zout, voeg aan de pan toe en verdeel wat van de saus over de vis. Laat nu nog eens 10 minuten pruttelen met deksel op de pan tot de aardappels en de vis gaar is.
4. Garneer bij het opdienen met fijngehakte verse peterselie en serveer eventueel met stokbrood.
Meer recepten in de categorie