
Vistaco’s met frisse kruidenyoghurt en gegrilde maïskolven
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
29.93 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Mais
2 eetlepel Olijfolie
3 stuks Trostomaten
1 bosje Koriander
2 stuks Avocado
2 eetlepel Knoflooksaus
2 stuks Limoen
8 stuks Vissticks
8 stuks Kleine tortilla's
1 stuk Jalapeño peper
125 gram IJsbergsla
Bereidingswijze
1. Breng een grote pan met water aan de kook. Kook hierin de maïskolven in ongeveer 12-15 minuten beetgaar. Laat de maïskolven uitlekken en wrijf ze in met olijfolie. Verwarm een grillpan en grill hierin de maïskolven tot je grillstrepen ziet.
2. Snijd de trostomaten in kleine blokjes. Hak de koriander grof en meng samen met een snuf zout en peper door de tomaten. Zet apart.
3. Verwijder de schil en pit van de avocado en prak het vruchtvlees. Meng met de knoflooksaus en breng op smaak met een klein beetje limoensap. Snijd de resterende limoenen in partjes en leg apart.
4. Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breek met je vingers de vissticks in grove stukken. Verwarm de tortilla’s kort in de magnetron of een droge koekenpan. Snijd de jalapeñopepers in ringetjes. Beleg de tortilla’s met de ijsbergsla, vissticks, avocadosaus, tomatensalsa en jalapeñopepers. Serveer met de limoenpartjes en gegrilde maïskolven.
Meer recepten in de categorie