
Vlierbloesemlimonade ijsjes met komkommer
Traktatie
8 pers.
Ingrediënten
1 komkommer
1 citroen
3 takjes munt
1 l vlierbloesemlimonade
citrusrasp
Extra
IJsjeshouder
Bereidingswijze
Schaaf lange plakken van de komkommer.
Rasp de schil van de citroen, let er goed op dat je alleen de gele schil raspt en niet het witte gedeelte. Het witte gedeelte van de citroenschil zorgt namelijk voor een bittere smaak.
Pers de citroen uit en voeg het citroensap toe aan de vlierbloesemlimonade.
Pluk de blaadjes van de takjes munt.
Verdeel het citroenrasp, de blaadjes munt en de plakken komkommer over de ijsjeshouder.
Schenk de limonade vervolgens in de ijsjeshouder.
Laat de ijsjes een nacht in de vriezer bevriezen.
Meer recepten in de categorie
Deze ijsjes zijn een lust voor het oog. En heerlijk verkoelend tijdens een warme zomerdag. Je hebt ze zo gemaakt, ze moeten alleen wel een nachtje doorbrengen in de vriezer.