
Volkoren pasta met spinazie, erwtjes, courgette en Valess Milner
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
31.41 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Bio+ penne volkoren
1 stuk Rode ui
1 stuk Courgette
2 tenen Knoflook
200 gram Creme fraiche
250 gram Hak doperwtjes
1 stuk Citroenen
500 gram Spinazie
2 stuks Vegetarische gouda kaasschn
40 gram Basilicum
30 gram Parmigiano
Bereidingswijze
1. Breng een pan ruim gezouten water aan de kook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Schil en snijd ondertussen de ui in ringen en de courgette in blokjes.
3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan of wok en fruit hierin de uienringen en de uitgeperste knoflooktenen. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 minuten mee. Voeg de creme fraiche en doperwtjes toe en breng op smaak met zout, peper en citroensap. Zet de pan op zacht vuur. Meng de uitgelekte pasta en de spinazie door de saus. Zet de pan meteen van het vuur zodra de spinazie gaat slinken.
4. Bak in een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie de Valess Milner krokant aan weerszijden.
5. Snijd de basilicum in reepjes en strooi deze samen met de parmezaanse kaas over de pasta. Serveer de pasta met de Valess Milner.
Meer recepten in de categorie