
Volkoren pasta met geroosterde tomaatjes, venkel en witte bonen
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Europees
Ingrediënten
350 gram volkoren spaghetti
2 venkelknollen
500 gram cherrytomaten
200 gram rundergehakt
350 gram witte bonen
1 pot G'Woon pastasaus met groenten
2 laurierblaadjes
3 takjes rozemarijn
100 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng een ruime pan water aan de kook.
2. Snijd de venkel in parten en hak de 1 takje rozemarijn grof.
3. Verdeel de venkel over beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie. Gril de venkelin ongeveer 25 minuten gaar. Leg de laatste 10 minuten de cherrytomaten erbij.
4. Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak het gehakt rul. Voeg de laurier, 2 takjes rozemarijn, de pastasaus en de witte bonen erbij. Laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur.
5. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta met de saus.
6. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Garneer met de venkel, tomaatjes en de gehakte rozemarijn. Schaaf de parmezaanse kaas over de pasta.
Meer recepten in de categorie