Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Volkoren Penne met rundergehakt

Volkoren Penne met rundergehakt

Ingrediënten

  • 500 gram Bio+ Penne volkoren (Nutri-score: A)
  • 500 gram Biologisch PLUS mager Rundergehakt (Nutri-Score: B)
  • 690 gram Bio+ Passata (Nutri-Score: A)
  • 125 gram Biologisch PLUS Parmiggiano Regiano (Nutri-Score: D)
Volkoren Penne met rundergehakt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Kook de penne in een pan met voldoende water
  2. 2. Rul het rundergehakt
  3. 3. Meng op het laatste moment de gekookte penne en de passata door het rundergehakt
  4. 4. Maak het af met een beetje geraspte Parmiggiano Reggiano