Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Volkorenpasta met pesto en champignons

Volkorenpasta met pesto en champignons

Ingrediënten

  • 500 gram volkoren penne (pasta)
  • 800 gram champignons
  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 2 stuks sjalotten
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 handjes basilicum
Volkorenpasta met pesto en champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Halveer de champignons. Verwijder de zaadlijst van de puntpaprika en snijd in reepjes. Pel de sjalotjes en snijd fijn. Hak de basilicum grof.
  3. 3. Bak de groenten samen met de Italiaanse kruiden en een scheutje olijfolie in 5 minuten gaar.
  4. 4. Verdeel de pasta samen met de groenten over de borden en garneer met de pesto, geraspte kaas en basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 714
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 88 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 22 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 22