
Volkorenpasta met pesto en champignons
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
500 gram volkoren penne (pasta)
800 gram champignons
2 stuks zoete puntpaprika's
2 stuks sjalotten
2 eetlepels Italiaanse kruiden
4 eetlepels groene pesto
100 gram geraspte kaas
2 handjes basilicum
Bereidingswijze
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Halveer de champignons. Verwijder de zaadlijst van de puntpaprika en snijd in reepjes. Pel de sjalotjes en snijd fijn. Hak de basilicum grof.
3. Bak de groenten samen met de Italiaanse kruiden en een scheutje olijfolie in 5 minuten gaar.
4. Verdeel de pasta samen met de groenten over de borden en garneer met de pesto, geraspte kaas en basilicum.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2995 Kj
Calorieën
714 kcal
Vetten
22 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
88 gram
Waarvan suikers
7 gram
Vezels
22 gram
Eiwitten
30 gram
Meer recepten in de categorie