Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Waldorfsalade

Waldorfsalade

Ingrediënten

  • 2 Elstar appels
  • 6 stengels bleekselderij
  • Flinke hand walnoten
  • 3-4 eetlepels mayonaise
  • Citroensap
  • Flinke hand rozijnen
Waldorfsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Wel de rozijnen een kwartiertje in warm water zodat ze zacht worden.
  2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels daarna julienne (in de vorm van staafjes).
  3. Was de stengels bleekselderij en snijd deze in dunne plakjes.
  4. Hak de walnoten grof. Meng de staafjes appel met de bleekselderij, mayonaise en een klein beetje citroensap.
  5. Garneer op de borden met de rozijnen en gehakte walnoten.