Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Watermeloen-aardbei sorbet ijs

Watermeloen-aardbei sorbet ijs

Ingrediënten

  • 500 g aarbeien
  • 1 watermeloen
  • 4 bastogne koeken
  • 1 eetlepel honing
  • 1 citroen
Watermeloen-aardbei sorbet ijs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd doormidden. Doe de watermeloen en de aardbeien beiden in een diepvrieszakje en leg de avond van te voren in de diepvries.
  2. Hak de koeken in grove stukken. Snijd de citroen doormidden en pers het sap er uit.
  3. Doe de bevroren watermeloen en aardbeien samen met 150 ml koud water, de honing en het citroensap in een blender en pureer tot glad sorbetijs. Voeg eventueel wat water toe.
  4. Verdeel het sorbetijs over de glazen en garneer met de koekkruimels.