Watermeloen-aardbei sorbet ijs - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Watermeloen-aardbei sorbet ijs

Watermeloen-aardbei sorbet ijs

Watermeloen-aardbei sorbet ijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g aarbeien
  • 1 watermeloen
  • 4 bastogne koeken
  • 1 eetlepel honing
  • 1 citroen
Bereiden
Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd doormidden. Doe de watermeloen en de aardbeien beiden in een diepvrieszakje en leg de avond van te voren in de diepvries.
Hak de koeken in grove stukken. Snijd de citroen doormidden en pers het sap er uit.
Doe de bevroren watermeloen en aardbeien samen met 150 ml koud water, de honing en het citroensap in een blender en pureer tot glad sorbetijs. Voeg eventueel wat water toe.
Verdeel het sorbetijs over de glazen en garneer met de koekkruimels.