1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Watermeloensalade met feta en olijven

Watermeloensalade met feta en olijven

Watermeloensalade met feta en olijven product foto
  • Ingredienten:

  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • sap van 2 citroenen
  • 1 kilogram watermeloen, pitten verwijderd, in blokjes
  • handje gehakte munt
  • handje gehakte basilicum
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit
  • 75 gram rucola
  • 200 gram feta
  • 4 eetlepels olijfolie
Bereiden
Marineer de uienringen circa 20 minuten in het citroensap. Meng intussen de watermeloen, munt, basilicum, olijven en rucola en verbrokkel de feta erover. Verdeel de ui over de salade en schenk het citroensap en de olijfolie erover. Schep alle ingrediënten door elkaar en maal er peper over.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 17 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 205
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie