

Wentelcroissants met chocospread en fruit
Ontbijt
4 pers.
ca. 15 min
Nederlands
Ingrediënten
4 (afbak) croissants
4 el chocospread
1 ei
200 ml halfvolle melk
1 zakje vanillesuiker
3 el zonnebloemolie
200 g vers fruit (appel, galiameloen en/of aardbeien)
Bereidingswijze
Snijd de croissants doormidden.
Klop in een diep bord het ei los met de melk en de vanillesuiker.
Verhit de olie in een ruime koekenpan. Doop de snijkant van de croissants in het eimengsel en leg ze meteen in de pan.
Bak de croissants in 3 minuten goudbruin en knapperig. Beleg de croissants met de chocospread.
Serveer de croissants met fruit naar keuze.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
253 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
16 gram
Waarvan suikers
16 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
4 gram
Zout
0.10 gram