

Wentelteefjes met amandelspijs en sinaasappelyoghurt
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 min
Kerst
6.48 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Sinaasappel
350 gram Griekse yoghurt
1 eetlepel Honing
2 stuks Eieren
200 ml Volle melk
2 eetlepel Suiker
50 gram Roomboter
4 stuks Mini stol
Bereidingswijze
1. Was de sinaasappel en rasp de schil fijn. Pers het sap uit. Meng de Griekse yoghurt met de sinaasappelrasp, 1 eetlepel van het sap en de honing. Zet in de koelkast tot gebruik.
2. Kluts de eieren met de melk en suiker in een diep bord los. Smelt de roomboter in een grote koekenpan (of twee kleinere) op middelhoog vuur. Halveer de mini stollen zodat je twee platte helften hebt.
3. Haal de stolhelften door het melkmengsel en zorg dat ze iets van het mengsel absorberen. Bak aan beide zijden in de boter goudbruin, 3-5 minuten per kant.
4. Serveer de wentelteefjes met de sinaasappelyoghurt.
Meer recepten in de categorie