Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Whiskycocktailsaus met pit

Whiskycocktailsaus met pit

Ingrediënten

  • Kant-en-klare whiskycocktailsaus
  • Verse chilipeper
  • Verse koriander
Whiskycocktailsaus met pit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gourmetten
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schenk de kant-en-klare chilisaus in een mooi schaaltje of bamboe kommetje. Hak wat verse koriander fijn en snij een bosuitje in ringetjes. Roer de koriander en bosui door de chilisaus voor een frisse oosterse twist.Schenk de kant-en-klare whiskycocktailsaus in een kommetje of schaaltje. Een glazen toetjesschaaltje mag ook. Hak wat rode chilipeper fijn. Roer de peper door de saus en proef. Voeg eventueel nog wat rode peper toe, als de saus nog niet pittig genoeg is.

Variatie

Verwijder de zaadjes van de peper voor een mildere pikante smaak.