Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. White cookie Magnum met kwark en blauwe bessensaus

White cookie Magnum met kwark en blauwe bessensaus

Ingrediënten

  • 500 gram blauwe bessen
  • 100 gram bosbessenkwark
  • 180 gram Ijs
White cookie Magnum met kwark en blauwe bessensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Doe de blauwe bessen (houd 20 stuks apart) in een steelpannentje met 50ml water. Kook de bessen in tot een sausje.
  2. 2. Schep een lepel kwark op het midden van een dessertbordje en trek een veeg met de onderkant van een lepel.
  3. 3. Pak de Magnums uit en snijd de bovenkant schuin af. Zet dit stuk magnum met de roomijs kant op de kwark. Hak de rest van de Magnums grof en strooi over het dessertbordje.
  4. 4. Garneer met de overige bessen en drapeer saus zigzaggend over de kwark en de Magnum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 151
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 26 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 9