
White cookie Magnum met kwark en blauwe bessensaus
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
500 gram blauwe bessen
100 gram bosbessenkwark
180 gram Ijs
Bereidingswijze
1. Doe de blauwe bessen (houd 20 stuks apart) in een steelpannentje met 50ml water. Kook de bessen in tot een sausje.
2. Schep een lepel kwark op het midden van een dessertbordje en trek een veeg met de onderkant van een lepel.
3. Pak de Magnums uit en snijd de bovenkant schuin af. Zet dit stuk magnum met de roomijs kant op de kwark. Hak de rest van de Magnums grof en strooi over het dessertbordje.
4. Garneer met de overige bessen en drapeer saus zigzaggend over de kwark en de Magnum.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
636 Kj
Calorieën
151 kcal
Vetten
2 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
26 gram
Waarvan suikers
21 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie