Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Witte-bonenpuree met broccoli en pangasiusfilet

Witte-bonenpuree met broccoli en pangasiusfilet

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
26.58 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 stuk Gele ui
2 tenen Knoflook
1 stuk Broccoli
730 gram Witte bonen
680 gram Pangasiusfilet
1 stuk Citroen
125 gram Creme fraiche

Kies producten

Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
PLUS Broccoli
Per 500 gram
1.
35
1
1
Hak Witte bonen
Per 365 g
2.
19
2
2
PLUS Creme fraiche
Per 125 g
1.
49
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Verwarm een kookpan op laag vuur met een scheut olijfolie. Snipper ondertussen de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en knoflook 5-10 minuten tot de ui glazig begint te worden.
2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de steel in dunne plakjes. Meng de broccoli met 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 15-20 minuten beetgaar en licht krokant.
3. Doe de bonen in een vergiet en spoel goed af. Laat uitlekken en voeg samen met 100 ml water en een snuf zout toe aan de pan met de ui. Laat 10 minuten sudderen.
4. Verwarm ondertussen een grote koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de pangasiusfilet in 4-6 minuten gaar. Keer de vis halverwege.
5. Snijd de citroen in partjes. Haal de pan met de bonen van het vuur en pureer met een keukenmachine of staafmixer tot een glad mengsel. Roer de crème fraîche en flink wat gemalen peper door de puree. Breng op smaak met extra vierge olijfolie.
6. Haal de broccoli uit de oven. Schep de witte-bonenpuree op vier borden. Leg de broccoli en pangasiusfilet erbij. Serveer met de citroenpartjes.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing Toevoeging
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Lay’s Bugles en Lay’s Wokkels

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen