Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Woknoedels met kip en peultjes

Woknoedels met kip en peultjes

Ingrediënten

  • 450 gram kipfilets
  • 150 gram peultjes
  • 2 zakjes currypasta
  • 1 stuk paksoi
  • 1 blikje maïskorrels
  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk gele paprika
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 225 gram noodles
Woknoedels met kip en peultjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de komkommer in dunne reepjes (of in slierten met een spirelli). Halveer de gele paprika over de lengte, verwijder de zaadjes en snijd de paprika in dunne reepjes. Meng de komkommer en de paprika met de witte wijnazijn en 2 eetlepels water. Zet koel weg tot gebruik.
  2. 2. Snijd vervolgens de paksoi in reepjes, laat de maïskorrels uitlekken en snijd de kipfilet in blokjes.
  3. 3. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan of wok en bak de kipfilet in 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de paksoi en de peultjes toe en roerbak deze 5 minuten mee.
  4. 4. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Zet het vuur laag, voeg de wokpasta en de maïskorrels en de noedels toe en meng goed door.
  6. 6. Verdeel de woknoedels over de borden en serveer met het zuur.

    Voedingswaarde

  • Kcal 619
  • Eiwit 45 g
  • Koolhydraten 74 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 11 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 9