
Woknoedels met kip en sajoer boontjes
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram kipfilets
500 gram sperziebonen
1 stuk bosui
400 gram woknoedels
500 gram nasi/bamigroente
1 bakje boemboe voor sajoer boontjes
2 handjes taugé
2 eetlepels seroendeng
Bereidingswijze
1. Snijd de kipfilets in blokjes. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer. Snijd de bosui in ringen.
2. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen 4 minuten. Giet af en spoel af met koud water.
3. Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan, bak de kipfilet en groenten in ongeveer 10 minuten gaar en voeg hier de boemboe voor sajoer boontjes aan toe.
5. Meng de woknoedels met de groenten en kipfilet.
6. Verdeel de woknoedels over de borden en garneer met de taugé en de seroendeng.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2164 Kj
Calorieën
516 kcal
Vetten
16 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
44 gram
Waarvan suikers
7 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
44 gram