Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Woknoedels met kip en sajoer boontjes

Woknoedels met kip en sajoer boontjes

Ingrediënten

  • 400 gram kipfilets
  • 500 gram sperziebonen
  • 1 stuk bosui
  • 400 gram woknoedels
  • 500 gram nasi/bamigroente
  • 1 bakje boemboe voor sajoer boontjes
  • 2 handjes taugé
  • 2 eetlepels seroendeng
Woknoedels met kip en sajoer boontjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de kipfilets in blokjes. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer. Snijd de bosui in ringen.
  2. 2. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen 4 minuten. Giet af en spoel af met koud water.
  3. 3. Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan, bak de kipfilet en groenten in ongeveer 10 minuten gaar en voeg hier de boemboe voor sajoer boontjes aan toe.
  5. 5. Meng de woknoedels met de groenten en kipfilet.
  6. 6. Verdeel de woknoedels over de borden en garneer met de taugé en de seroendeng.

    Voedingswaarde

  • Kcal 516
  • Eiwit 44 g
  • Koolhydraten 44 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 16 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 10