Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Woknoedels met paksoi, broccoli en zalm uit de oven

Woknoedels met paksoi, broccoli en zalm uit de oven

Ingrediënten

  • 360 gram zalmfilets
  • 1 stuk paksoi
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 stuks rode uien
  • 1 stuk broccoli
  • 250 gram pad thai noedels
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 200 gram taugé
Woknoedels met paksoi, broccoli en zalm uit de oven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel en pers de knoflook en snijd de rode ui in partjes. Snijd de broccoli van de stronk en in kleine roosjes. Verwijder het uiteinde van de paksoi en snijd in stukken van 4 centimeter.
  2. Snijd de zalm in 4 gelijke moten en leg in een ovenschaal. Meng voor de marinade de ketjap, de sambal, de honing en de knoflook. Wrijf de zalm in met de helft van de marinade en plaats 20 minuten in de oven.
  3. Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui. Voeg de broccoli en de paksoi toe en roerbak 4 minuten. Voeg de noedels, de sesamolie, de taugé en de resterende marinade toe en verwarm 5 minuten.
  5. Verdeel de noedels over de borden en leg de zalm erop.
  6. Tip: Lekker met grof gehakte cashewnoten en verse koriander voor een Aziatische touch.

    Voedingswaarde

  • Kcal 515
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 67 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 4