
Wortel-yoghurtrösti met feta
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Mediterraans
Ingrediënten
1 ei
150 gram juliennewortel
3 eetlepels bloem
2 eetlepels yoghurt
1 pot witte kaasblokjes (in olie met kruiden)
Bereidingswijze
1. Klop 1 ei los. Meng 150 g juliennewortel, 3 el bloem en 2 el yoghurt erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
2. Verhit in een koekenpan 2 el olie uit 1 pot wittekaasblokjes in olie met kruiden. Schep bergjes van het wortelmengsel in de pan.
3. Bak de rösti in 3-4 min. aan beide kanten goudgeel en gaar. Leg de wortel-yoghurtrösti op een schaal. Verkruimel de kaasblokjes erover.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
151 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie