
Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Centraal-Amerikaans
Ingrediënten
400 gram kabeljauwfilets (in blokjes, ontdooid)
2 theelepels tacokruiden
1 blik kidneybonen
3 eetlepels zonnebloemolie
4 tortillawraps
125 milliliter zure room
200 gram ijsbergsla (in smalle reepjes)
1 potje salsasaus
1 potje guacamole
Bereidingswijze
1. Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
3. Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
4. Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.
Meer recepten in de categorie