

Wrap met pikante hummus en ei
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 courgette
1,5 el olijfolie traditioneel
4 eieren
4 PLUS geroosterde paprika’s (pot)
4 tortilla wraps (Banderos)
100g hummus pikant
100g ijsbergsla (zak, 200 gr)
Bereidingswijze
Was en snijd de courgette in plakken van 1 cm dik. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze in de grillpan totdat ze aan beide kanten grillstreepjes hebben en gaar zijn.
Kook de eieren in ca. 10 min. hard, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd de in plakjes.
Snijd de paprika’s in lange repen. Verwarm de tortilla’s volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bestrijk de tortilla’s met hummus, verdeel er de sla, courgette, paprika en ei over en rol ze op. Snijd ze schuin middendoor.
Variatietip
Lijkt deze wrap je ook lekker als avondeten? Voeg dan nog 100 gram in reepjes gesneden PLUS Roasted kipfilet toe.
Meer recepten in de categorie