
Wrap met romige tomaat en roze garnalen
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
Ingrediënten
4 trostomaten (rijpe)
1 teentje knoflook (geperst)
2 lente-/bosuitjes (in dunne ringetjes)
2 eetlepels koriander (gehakt)
125 milliliter zure room
1 snufje chilipoeder
4 tortillawraps (middelgrote)
4 blaadjes ijsbergsla
200 gram roze garnalen
Bereidingswijze
1. Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
2. Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
3. Verwarm de tortilla's in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
4. Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
330 kcal
Vetten
10 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
41 gram
Eiwitten
16 gram
Meer recepten in de categorie