Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrap pizza's met witte bonenspread, tonijn en spinazie-pesto

Wrap pizza's met witte bonenspread, tonijn en spinazie-pesto

Ingrediënten

  • olijfolie
  • peper
  • 240 gram tonijn uit blik
  • 360 gram witte bonen
  • 75 gram kaas
  • 4 stuks zongedroogde tomaten in olie
  • 250 gram snoeptomaatjes
  • 150 gram verse spinazie
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 stuks tortillawraps
Wrap pizza's met witte bonenspread, tonijn en spinazie-pesto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Laat de blikjes tonijn en de witte bonen uitlekken.
  2. 2. Rasp de kaas, was en halveer de snoeptomaatjes en pel de teentjes knoflook.
  3. 3. Pureer met een staafmixer de witte bonen en de zongedroogde tomaatjes tot een smeuïge spread. Spoel de staafmixer schoon en pureer vervolgens de spinazie, de geraspte kaas, de knoflook en voldoende olie tot een gladde pesto.
  4. 4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de tortillawraps in 3 minuten rondom goudbruin en krokant.
  5. 5. Beleg elke wrap met de bonenspread, volg met de tonijn, de snoeptomaatjes en garneer de wrap pizza's met de spinazie-pesto.
  6. 6. Verdeel de wrap pizza's over de borden.
  7. Tip: garneer de wrap pizza's met crema di balsamico.

    Voedingswaarde

  • Kcal 393
  • Eiwit 35 g
  • Koolhydraten 42 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 7 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 12