
Wrap pizza's met witte bonenspread, tonijn en spinazie-pesto
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
olijfolie
peper
240 gram tonijn uit blik
360 gram witte bonen
75 gram kaas
4 stuks zongedroogde tomaten in olie
250 gram snoeptomaatjes
150 gram verse spinazie
4 teentjes knoflook
4 stuks tortillawraps
Bereidingswijze
1. Laat de blikjes tonijn en de witte bonen uitlekken.
2. Rasp de kaas, was en halveer de snoeptomaatjes en pel de teentjes knoflook.
3. Pureer met een staafmixer de witte bonen en de zongedroogde tomaatjes tot een smeuïge spread. Spoel de staafmixer schoon en pureer vervolgens de spinazie, de geraspte kaas, de knoflook en voldoende olie tot een gladde pesto.
4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de tortillawraps in 3 minuten rondom goudbruin en krokant.
5. Beleg elke wrap met de bonenspread, volg met de tonijn, de snoeptomaatjes en garneer de wrap pizza's met de spinazie-pesto.
6. Verdeel de wrap pizza's over de borden.
Tip: garneer de wrap pizza's met crema di balsamico.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1648 Kj
Calorieën
393 kcal
Vetten
7 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
42 gram
Waarvan suikers
3 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
35 gram