Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrappizza ’s met gerookte zalm, meloen en komkommer

Wrappizza ’s met gerookte zalm, meloen en komkommer

Ingrediënten

  • 300 gram gerookte zalmfilets
  • 1 stuk galiameloen
  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk citroen
  • 1 theelepels mierikswortel
  • 125 gram crème fraîche
  • 75 gram veldsla
  • 4 stuks tortillawraps
Wrappizza ’s met gerookte zalm, meloen en komkommer product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de meloen in gelijke blokjes of in kleine balletjes en snijd met een dunschiller de komkommer in flinterdunne linten. Boen en rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de tortilla’s in 4 minuten rondom goudbruin.
  3. 3. Meng ondertussen de crème fraîche met de citroenrasp en de mierikswortel en verdeel het mengsel over de tortilla’s.
  4. 4. Volg met de meloen, de komkommer, de gerookte zalm en de veldsla.
  5. 5. Verdeel de wrappizza’s over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 446
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 47 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 18