
Wrappizza ’s met gerookte zalm, meloen en komkommer
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
300 gram gerookte zalmfilets
1 stuk galiameloen
1 stuk komkommer
1 stuk citroen
1 theelepels mierikswortel
125 gram crème fraîche
75 gram veldsla
4 stuks tortillawraps
Bereidingswijze
1. Snijd de meloen in gelijke blokjes of in kleine balletjes en snijd met een dunschiller de komkommer in flinterdunne linten. Boen en rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.
2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de tortilla’s in 4 minuten rondom goudbruin.
3. Meng ondertussen de crème fraîche met de citroenrasp en de mierikswortel en verdeel het mengsel over de tortilla’s.
4. Volg met de meloen, de komkommer, de gerookte zalm en de veldsla.
5. Verdeel de wrappizza’s over de borden.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1869 Kj
Calorieën
446 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
47 gram
Waarvan suikers
21 gram
Vezels
18 gram
Eiwitten
24 gram