
Wraps met avocado
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 Min
Ingrediënten
1 eetlepel olie of vloeibaar bakproduct
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
400 gram rundergehakt
1 theelepels gerookt paprikapoeder
1 blikje tomatenblokjes
1 blikje (400 gram) kidneybonen, uitgelekt
1 blikje (300 gram) mais, uitgelekt
4 tortillawraps
175 gram geraspte belegen kaas
Avocadodip:
1 rijpe avocado
2 eetlepels roomkaas met bieslook
ovenschaal, ingevet
Bereidingswijze
Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee.
Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op.
Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Maak intussen de avocadodip.
Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip.
Serveer de wraps met de avocadodip.