Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wraps met falafel, groenten en kruidenyoghurt

Wraps met falafel, groenten en kruidenyoghurt

Ingrediënten

  • 16 blaadjes verse munt (plantje, biologisch), fijn gesneden
  • 500 g Bio+ trostomaten, in blokjes
  • 3 el milde olijfolie
  • 150 g 0% Griekse yoghurt
  • 340 g falafelballen (2 schalen à 170 g, Boon)
  • 8 verse wortelwraps (pak 5 stuks, No Fairytales)
  • 150 g Hollandse rauwkost
Wraps met falafel, groenten en kruidenyoghurt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de helft van de munt met de tomaat en besprenkel met 1 el olie. Voeg peper en eventueel zout toe. Meng de rest van de munt met de yoghurt en maal er wat peper boven.
  2. Verhit 2 el olie en bak de falafelballen 4-6 min. op laag vuur. Keer ze af en toe.
  3. Verhit een koekenpan en verwarm elke wrap 15 sec. per kant. Verdeel de rauwkost, falafel en tomaat over de wraps en serveer met de yoghurt.

Variatie

Maak van de rest van de wraps tortillachips. Verwarm daarvoor de oven voor op 175 °C. Bestrijk de wraps met wat olie, snij in puntjes en bak op een met bakpapier beklede bakplaat in 8 min. knapperig.

    Voedingswaarde

  • Kcal 485
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 54 g
  • Vet 19 g