Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wraps met gegrilde groente

Wraps met gegrilde groente

Ingrediënten

  • 1 bos groene asperges
  • 1 aubergine, in de lengte in parten
  • 1 groene paprika, in grote plakken
  • 1 el mix voor chili con carne
  • 2 el milde olijfolie
  • 1 blik kidneybonen, uitgelekt
  • 8 worteltortilla’s
  • 150 g cheddar, geraspt
  • 2 avocado’s
  • 1 bakje crème fraîche (125 ml)
  • 6 takjes koriander (plantje, biologisch), fijn gesneden
  • 1 limoen, schoongeboend
  • EXTRA barbecue of grillpan
Wraps met gegrilde groente product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan (of gebruik de grillpan). Snij de onderkant van de asperges. Schep de asperges en de aubergine, paprika, de mix voor chili con carne en de olie door elkaar. Leg de groente haaks op het rooster en gril de groenten in 5 min. beetgaar op de barbecue (of gebruik de grillpan en doe het in porties). Doe alles in een schaal en meng de kidneybonen erdoor.
  2. Leg de tortilla’s op een snijplank en verdeel de gegrilde groenten erover. Verdeel de kaas erover en rol ze strak op. Vouw de randen naar binnen zodat de tortilla’s goed dicht zitten. Verpak elke tortilla in aluminiumfolie. Leg ze nog 8 min. op de barbecue (of in de oven op 175 °C), zodat alles warm wordt en de kaas smelt. Keer af en toe.
  3. Snij de avocado’s doormidden, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schillen. Prak de avocado en meng met de crème fraîche en koriander. Rasp de limoenschil erboven en pers de limoen uit. Breng op smaak met limoensap, peper en eventueel zout. Serveer de tortilla’s met de avocadodip.

    Voedingswaarde

  • Kcal 765
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 48 g
  • Vet 49 g