

Wraps met krokante kip
4 pers.
ca. 30 min
8.07 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Kipfilet
1 stuk Tortilla chips
1 stuk Eieren
4 eetlepel Zonnebloemolie
4 eetlepel Mayonaise
4 theelepel Mosterd
4 theelepel Honing
80 gram Cheddar
4 stuks Tortilla
8 Blaadjes Ijsbergsla
Bereidingswijze
1. Snij de kipfilet in reepjes. Sla de tortilla chips fijn, dit kun je het beste in de zak doen. Klop het ei op in een bordje. Haal de kip door het ei en dan door de fijngeslagen tortilla chips. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip rondom aan tot deze gaar is.
2. Meng intussen de mayonaise met de mosterd en de honing.
3. Verdeel de cheddar over de tortilla’s en verwarm in de magnetron of een droge warme koekenpan tot de kaas is gesmolten.
4. Verdeel hier de gewassen ijsbergsla, de kip en als laatste de saus overheen. Rol dicht en dien direct op.
Meer recepten in de categorie