
Wraps met snijbonen en gerookte kip
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 eetlepels mayonaise
4 stuks tortillawraps
400 gram snijbonen
1 stuk kropsla
600 gram aardappelen vastkokend
1 eetlepel grove mosterd
3 stuks augurken
380 gram gerookte kipfilets
2 stuks avocado's
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook.
2. Spoel de aardappelen schoon en snijd ze doormidden. Snijd de snijbonen in reepjes en verwijder de uiteinden.
3. Kook de aardappelen 18 minuten en voeg tijdens de laatste 6 minuten kooktijd de snijbonen toe. Giet beiden af en bewaar in de pan.
4. Snijd ondertussen de augurken in blokjes, halveer de avocado's, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in partjes. Snijd de gerookte kipfilets in plakken.
5. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de wraps in 2 minuten rondom goudbruin.
6. Meng de aardappelen en de snijbonen met de mayonaise, de grove mosterd, de augurken en de gerookte kip en hussel goed.
7. Verdeel vervolgens een paar blaadjes kropsla over de wraps, volg met de avocado en de aardappelsalade.
8. Prik de wraps vast met een cocktailprikker en verdeel ze over de borden.
Tip: extra lekker en kleurrijk met knapperige maïskorrels.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2649 Kj
Calorieën
631 kcal
Vetten
26 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
55 gram
Waarvan suikers
2 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
40 gram