
Wraps met tonijn en koriander-knoflooksaus
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 bakje koriander (15 gr)
250 ml volle yoghurt
1 teen knoflook, geperst
1 el olie
2 uien, in dunne halve ringen
1 zak paprikamix, in dunne repen
1 blik linzen (400 gr), afgespoeld en uitgelekt
2 blikjes tonijnstukken op water (a 160 gr)
125 g cherrytomaten (schaal 250 gr)
8 tortillawraps (pak 12 stuks, Banderos)
Bereidingswijze
Snijd de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn en meng met de yoghurt en knoflook tot een saus. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika ca. 5 min. Voeg de linzen toe, draai het vuur laag en verwarm nog 5 min.
Laat ondertussen de tonijn uitlekken en haal los met een vork. Snijd de tomaten in kwarten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel de linzen, tomaat en tonijn erover. Rol de wraps op en serveer met de yoghurtsaus.