Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wraps met tonijn en koriander-knoflooksaus

Wraps met tonijn en koriander-knoflooksaus

Ingrediënten

  • 1 bakje koriander (15 gr)
  • 250 ml volle yoghurt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 el olie
  • 2 uien, in dunne halve ringen
  • 1 zak paprikamix, in dunne repen
  • 1 blik linzen (400 gr), afgespoeld en uitgelekt
  • 2 blikjes tonijnstukken op water (a 160 gr)
  • 125 g cherrytomaten (schaal 250 gr)
  • 8 tortillawraps (pak 12 stuks, Banderos)
Wraps met tonijn en koriander-knoflooksaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn en meng met de yoghurt en knoflook tot een saus. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika ca. 5 min. Voeg de linzen toe, draai het vuur laag en verwarm nog 5 min.
  3. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en haal los met een vork. Snijd de tomaten in kwarten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel de linzen, tomaat en tonijn erover. Rol de wraps op en serveer met de yoghurtsaus.