Wraps met vega kip
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
6.06 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Vivera Plant crispy tenders als kip
4 eetlepel Mayonaise
4 eetlepel Creme fraiche
1 theelepel Bieslook
1 theelepel Peterselie
1 Mespunt Knoflookpoeder
1 Mespunt Uienpoeder
4 stuks Tortilla
4 Blaadjes Ijsbergsla
80 gram Geraspte kaas cheddar
Bereidingswijze
1. Bereid de cripsy tenders zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Meng voor de saus de mayonaise, creme fraiche, bieslook, peterselie, knoflookpoeder en uipoeder.
3. Beleg de tortilla’s met een blad ijsbergsla, de cripsy tenders, wat van de saus en de geraspte cheddar. Vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Bak aan beide kanten aan in een hete droge koekenpan tot de tortilla goudbruin is en de kaas gesmolten is. Serveer direct.
Meer recepten in de categorie