Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Yoghurt-aardbeien ijslollies

Yoghurt-aardbeien ijslollies

Ingrediënten

  • 400 gram aardbeien
  • 200 gram volle yoghurt
  • 150 ml granaatappelsap
Yoghurt-aardbeien ijslollies product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + IJslolliehouders
  2. 1. Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd doormidden.
  3. 2. Vul de ijslolliehouders voor 1/3 met yoghurt en plaats voor 20 minuten in de vriezer. Varieer per ijshouder qua hoeveelheid voor een speels effect.
  4. 3. Pureer de aardbeien samen met het granaatappel-framboossap.
  5. 4. Vul de ijslolliehouders voor 2/3 aan met het aardbeienmengsel. Varieer per ijshouder qua hoeveelheid voor een speels effect. Zet nogmaals voor 20 minuten in de vriezer.
  6. 5. Haal de lollies uit de vriezer en duw voorzichtig het ijstokje in het licht bevroren mengsel. Vul de rest van de houders aan met de yoghurt en plaats voor minimaal 8 uur in de vriezer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 83
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 12 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 2