
Yoghurt-semifreddo met aardbeien, bessensaus en pistachenootjes
Nagerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
100 gram ongezouten pistachenoten (gepeld)
250 milliliter slagroom
250 milliliter Griekse yoghurt
2 eetlepels honing
200 gram aardbeien (gehalveerd)
250 gram blauwe bessen
2 eetlepels blauwe bessen (om te garneren)
2 eetlepels crème de cassis
Bereidingswijze
1. Neem het dessert circa 10 minuten voor het serveren uit de diepvries. Pureer de bessen met de likeur tot een dikke saus en verwarm tot lauwwarm.
2. Schep deze saus op de yoghurt-semifreddo en bestrooi met wat bessen en de rest van de pistachenootjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
525 kcal
Vetten
40 gram
Waarvan verzadigd vet
21 gram
Koolhydraten
27 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie