

Yoghurttrifle met vers fruit en gekaramelliseerde noten
dessert
4 pers.
ca. 20 min
Zoet
7.92 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Sinaasappel
100 gram Notenmix ongezouten ongebrand
2 eetlepel Bloemenhoning
600 gram Griekse stijl yoghurt
125 gram Blauwe bessen
125 gram Frambozen
Bereidingswijze
1. Halveer de sinaasappel en hak de noten grof. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Rooster hierin de noten goudbruin tot ze beginnen te geuren (pas op dat ze niet verbranden). Voeg de honing toe, meng goed en knijp de sinaasappelhelften boven de pan uit. Roer een laatste keer en laat afkoelen.
2. Verdeel de helft van de Griekse yoghurt over 4 glazen. Verdeel hierover de helft van de blauwe bessen, frambozen en gekaramelliseerde noten. Top met de resterende yoghurt, blauwe bessen, frambozen en gekaramelliseerde noten.
Meer recepten in de categorie