Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Kerstpakkettenshop
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Zalmpakketje met groenten uit de oven

Zalmpakketje met groenten uit de oven

Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 15 min
Aziatisch

Ingrediënten

100 gram witte kool (geschaafd)
100 gram shiitakes (schoongeveegd)
2 lente-/bosuitjes
2 zalmfilets (drooggedept, à 200 g)
2 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels verse peterselie (fijngehakt)
0.5 citroenen (in plakjes)

Bereidingswijze

1. Bestrooi de geschaafde kool met een klein beetje zout en laat de kool een half uur staan.
2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder de steeltjes van de shii-take. Snijd de hoed in plakjes. Maak de lente-bosuitjes schoon. Verwijder het buitenste vliesje, de worteltjes en het lelijke gedeelte van het groene loof.
3. Controleer de zalmfilets op achtergebleven graten. Trek de graatjes er met behulp van een pincet uit. Bestrooi de filets met zout en peper.
4. Leg twee royale, dubbelgevouwen stukken aluminiumfolie klaar die groot genoeg zijn om groente en zalm in te verpakken. Smeer het middengedeelte van de folie in met olie. Het ingesmeerde deel moet even groot zijn als de zalmfilet.
5. Schep hier een laagje witte kool op en bestrooi met peterselie. Leg op de kool eerst de plakjes shii-take en vervolgens de zalmfilet. Leg bovenop de zalmfilet een plakje citroen en een lente-uitje. Vouw de aluminiumfolie om vis en groente heen. Zorg ervoor dat de naad zich aan de bovenkant bevindt en dat de dichtgevouwen zijkanten iets omhoog wijzen zodat er geen vocht uit kan lopen.
6. Leg de pakketjes in de oven en laat de zalm in ongeveer 25 minuten gaar worden. De juiste gaartijd hangt af van de dikte van de vis.
7. Pas stap 7 aan naar: Leg de zalmpakketjes met groente op de borden en vouw ze open.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Calorieën
550 kcal
Vetten
39 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
5 gram
Eiwitten
43 gram
Meer recepten in de categorie
bosui
zalm
citroen
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: PLUS Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen