Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm met bietjes en aardappels

Zalm met bietjes en aardappels

Ingrediënten

  • 600 GR Vastkokende aardappelen
  • 500 GR Bio+ Gekookte rode bietjes
  • 15 GR Dille
  • 1/2 Bio+ Citroen
  • 1 teen Bio+ Knoflook
  • 3 EL Olijfolie extra vierge
  • 4 Bio+ Zalmfilets
Zalm met bietjes en aardappels product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Schil de aardappels en snijd in grove stukken. Schil de bietjes en snijd in stukjes. Hak de dille fijn. Rasp de helft van de citroen en pers uit. Verwijder de schil van de knoflook en rasp de knoflook fijn.
  2. 2. Kook de aardappels beetgaar.
  3. 3. Verwarm de bietjes op laag vuur.
  4. 4. Verwarm een koekenpan met een eetlepel olijfolie op laag tot middelhoog vuur. Bak hierin de zalm 5-8 minuten. Breng op smaak met peper.
  5. 5. Meng voor de dressing de dille met de citroenrasp en het sap, de knoflook en de olijfolie. Breng op smaak met peper.
  6. 6. Serveer de aardappels met de warme bietjes en de zalm. Garneer de zalm met de dilledressing

    Voedingswaarde

  • Kcal 539
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 34 g
  • Vet 28 g