Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm met rösti en spinazie

Zalm met rösti en spinazie

Ingrediënten

  • 450 gram röstirondjes
  • 1 stuk paprikamix
  • 1 stuk komkommer
  • 150 gram maïskorrels
  • 540 gram zalmfilets
  • 1 stuk limoen
  • 1 bosje bieslook
  • 500 gram verse spinazie
Zalm met rösti en spinazie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Bereid de rösti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprikamix en de komkommer in reepjes en laat de maïs uitlekken. Meng de groenten door elkaar.
  4. 4. Doe de zalm in een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven.
  5. 5. Pers een halve limoen en meng door de spinazie. Breng op smaak met olijfolie en peper.
  6. 6. Verdeel de spinazie over de borden. Leg de zalm er bovenop en garneer met wat bieslook.
  7. Leg de groenten en rosti ernaast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 610
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 55 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 13