

Zalm taco’s met mango salsa
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 10 min
Mexicaans
10.38 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Olijfolie
2 stuks Limoenen
1 Teen Knoflook
250 gram Vis Marine Zalmfilet ASC BX 250GR
1 stuk Mango
1 stuk Avocado
1 stuk Rode ui
125 gram Creme fraiche
8 stuks Tortilla wraps mini
Bereidingswijze
1. Meng 1 el olijfolie met de sap van 1 limoen en de fijngehakte knoflook samen met de zalm. Breng op smaak met peper en zout en laat 15 minuten marineren.
2. Maak intussen de mango salsa door de mango en avocado in kleine blokjes te snijden. Meng met de gesnipperde rode ui, de overige el olijfolie en het sap en rasp van een halve limoen. Breng op smaak met peper en zout.
3. Meng de crème fraîche met het sap van de overgebleven halve limoen en zet opzij.
4. Verhit een koekenpan en bak de zalm aan beide kanten aan tot de gewenste gaarheid. Trek met een vork uit elkaar.
5. Verhit de tortilla’s kort in een droge hete koekenpan en vul daarna met de salsa, wat zalm en als laatste wat van de crème fraîche.
Meer recepten in de categorie