Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm taco’s met mango salsa

Zalm taco’s met mango salsa

Ingrediënten

  • 2 eetlepel Olijfolie
  • 2 stuks Limoenen
  • 1 Teen Knoflook
  • 250 gram Vis Marine Zalmfilet ASC BX 250GR
  • 1 stuk Mango
  • 1 stuk Avocado
  • 1 stuk Rode ui
  • 125 gram Creme fraiche
  • 8 stuks Tortilla wraps mini
Zalm taco’s met mango salsa product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng 1 el olijfolie met de sap van 1 limoen en de fijngehakte knoflook samen met de zalm. Breng op smaak met peper en zout en laat 15 minuten marineren.
  2. Maak intussen de mango salsa door de mango en avocado in kleine blokjes te snijden. Meng met de gesnipperde rode ui, de overige el olijfolie en het sap en rasp van een halve limoen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de crème fraîche met het sap van de overgebleven halve limoen en zet opzij.
  4. Verhit een koekenpan en bak de zalm aan beide kanten aan tot de gewenste gaarheid. Trek met een vork uit elkaar.
  5. Verhit de tortilla’s kort in een droge hete koekenpan en vul daarna met de salsa, wat zalm en als laatste wat van de crème fraîche.

    Voedingswaarde

  • Kcal 434
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 14
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 8