1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmfilet met notenkruim

Zalmfilet met notenkruim

Zalmfilet met notenkruim product foto
  • Ingredienten:

  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje dille
  • 1 limoen
  • 30 g amandelschaafsel
  • 400 g zalmfilet zonder vel
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: staafmixer, staafmixerbakje, fijne rasp
Bereiden
Snijd de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes.
Pluk de dille.
Maal de kaas, dille, rasp van de limoen, het amandelschaafsel en een scheutje olijfolie grof in het bakje van de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de zalm in porties en druk het amandelmengsel erop.
Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de zalm hierin gaar.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • Kcal
  • 216
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie