In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmfilet met notenkruim

Zalmfilet met notenkruim

Zalmfilet met notenkruim product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje dille
  • 1 limoen
  • 30 g amandelschaafsel
  • 400 g zalmfilet zonder vel
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: staafmixer, staafmixerbakje, fijne rasp
Bereiden
Snijd de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes.
Pluk de dille.
Maal de kaas, dille, rasp van de limoen, het amandelschaafsel en een scheutje olijfolie grof in het bakje van de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de zalm in porties en druk het amandelmengsel erop.
Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de zalm hierin gaar.

Voedingswaarde

Kcal
216