Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmfilet met notenkruim

Zalmfilet met notenkruim

Ingrediënten

  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje dille
  • 1 limoen
  • 30 g amandelschaafsel
  • 400 g zalmfilet zonder vel
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: staafmixer, staafmixerbakje, fijne rasp
Zalmfilet met notenkruim product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes.
  2. Pluk de dille.
  3. Maal de kaas, dille, rasp van de limoen, het amandelschaafsel en een scheutje olijfolie grof in het bakje van de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  4. Snijd de zalm in porties en druk het amandelmengsel erop.
  5. Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de zalm hierin gaar.

    Voedingswaarde

  • Kcal 216