Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Kerstpakkettenshop
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Zalmlasagne met broccoli

Zalmlasagne met broccoli

Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Europees

Ingrediënten

1 stronk broccoli
250 gram verse zalm
1 bol Fresca d'Oro mozzarella
50 gram pijnboompitjes
1 pak Honig lasagnebladen Verde
100 gram ongezouten roomboter
100 gram bloem
500 milliliter melk
0.5 blokjes Maggi groentebouillon minder zout
0.5 gram versgemalen peper
0.5 gram nootmuskaat

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 °C, of 180 °C voor een heteluchtoven.
2. Snijd de broccoli in grove roosjes en roerbak deze 5 minuten op middelhoog vuur.
3. Snijd de verse zalm en de mozzarella in dunne plakjes en rooster de pijnboompitjes tot ze lichtbruin zijn.
4. Let op! Pijnboompitjes verbranden snel, blijf dus continu roeren en zet het vuur niet te hoog.
5. Maak ondertussen de bechamelsaus. Smelt de boter in een steelpannetje, maar zorg dat deze niet bruin kleurt.
6. Voeg de bloem aan het pannetje toe en laat dit langzaam garen maar blijf in de tussentijd roeren.
7. Meng nu beetje voor beetje de koude melk door het warme mengsel, verkruimel vervolgens het bouillonblokje en de nootmuskaat door de bechamelsaus.
8. Bouw de laagjes van de lasagne op in de ovenschaal, maar begin met een laagje saus. Leg daar de lasagnebladen op, daarop de broccoli en leg vervolgens daarop de zalmreepjes.
9. Eindig met de pijnboompitjes en begin weer met de bechamelsaus. Herhaal dit proces 3 maal en eindig met de plakjes mozzarella.
10. Laat het gerecht 30 minuten gaar worden in het midden van de oven.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Calorieën
760 kcal
Vetten
43 gram
Koolhydraten
54 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
37 gram
Zout
1 gram
Meer recepten in de categorie
broccoli
zalm
mozarella
lasagne
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Winactie wedstrijdkaarten
Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Winactie wedstrijdkaarten
Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Winactie wedstrijdkaarten
Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS roept de PLUS Hollandse nieuwe met ui 2 stuks terug
Lees meer
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Fish Tales Ansjovisfilets in olijfolie 95 gram
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen